Δραστηριότητες

Καταδύσεις

Ήρθε η στιγμή να βιώσετε τη συγκλονιστική εμπειρία της αυτόνομης κατάδυσης που σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο και την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. www.ioniandivecenter.gr

Βόλτα με ποδήλατα στη γραφική Μαραθόπολη

Σας παρέχουμε δωρεάν ποδήλατα για να απολαύστε μια ξέγνοιαστη βόλτα στο λιμάνι και στα γραφικά δρομάκια της Μαραθόπολης

Golf

 Απολαύστε το χόμπι σας σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.

Surfing

Ο Λαγκούβαρδος είναι μια μοναδική παραλία απαράμιλλου κάλους, η οποία είναι πόλος έλξης των επισκεπτών για στιγμές ηρεμίας στα καταγάλανα νερά της και ειδικά για την προσφορά της στα θαλάσσια σπορ. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, ο Λαγκούβαρδος είναι ιδανικό μέρος για board surfing, και wind surfing.

Πεζοπορία στη Νήσο Πρώτη

 Το νησί της Πρώτης προσφέρει ένα όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας των διαφόρων επιπέδων. Μπορείτε να απολαύσετε μια απλή βόλτα, θαυμάζοντας την ομορφιά του νησιού, ή πιο δύσκολο να ακολουθήσει μονοπάτια που οδηγούν σε μοναδικές τοποθεσίες του νησιού. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την υπέροχη θέα, την χλωρίδα και την πανίδα του νησιού και να επισκεφθούν ιστορικά αξιοθέατα και μνημεία.

Tennis

Sea Yachting

Spa

Πεζοπορία στο Παλαιόκαστρο

Πεζοπορία στους καταράκτες της Νέδας

Η πεζοπορία στη Νέδα είναι μία από τις συγκλονιστικότερες εμπειρίες που μπορεί να έχει ο φυσιολάτρης ταξιδιώτης. Το ποτάμι κρύβει μια τεράστια ποικιλία εικόνων, που αλλάζουν συνεχώς καθώς ακολουθεί το μαίανδρο της πορείας του μέσα από τις απότομες πλαγιές των βουνών της Μίνθης και του Τετράζιου.