Αίθουσα Δεξιώσεων

ofaros marathopoli messinias
ofaros marathopoli messinias
Faros Luxury Suites & Restaurant Marathopolis

Αίθουσα Δεξιώσεων

Βρισκόμαστε στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, στην ακτή του Ιονίου πελάγους. Το χωριό απέχει 30km από την Κυπαρισσία και βρίσκεται πάνω στην επαρχιακή οδό Κυπαρισσίας – Πύλου. Απέναντι υπάρχει το νησάκι Πρώτη το οποίο είναι γνωστό για το μοναστήρι του αλλά και για τα αρχαία ερείπια που μπορείτε να το επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου με ενοικιαζόμενα καΐκια (λάντζες).

Το μαγαζί βρίσκεται στο λιμάνι του χωριού και πήρε το όνομά του από το φάρο που υπήρχε στην είσοδο του λιμανιού. Στο εστιατόριο μας διοργανώνονται συχνά συνεστιάσεις συλλόγων και διάφορων φορέων ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται συχνά γαμήλιες δεξιώσεις και βαπτίσεις. Ο Φάρος είναι ένας χώρος επανδρωμένος κατάλληλα ώστε να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών του.

Η καλαίσθητη κατασκευή και διακόσμηση, ο τεχνικός εξοπλισμός, η αίθουσα που κλιματίζεται, το έμπειρο προσωπικό και η μουσική το καθιστούν ιδανικό χώρο για μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή δεξίωση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία μας από το 1978, η προσεγμένη ατμόσφαιρα , η άψογη και ταχεία εξυπηρέτηση,και προπάντων το καλό φαγητό είναι η εγγύηση μας για την επιτυχία όλων των συνεστιάσεων σας.